Determination of organic acids in light and non-alcoholic beers by capillary isotachophoresis (ITP) (poster)
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F22%3AN0000099" target="_blank" >RIV/60193697:_____/22:N0000099 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení organických kyselin ve světlých a nealkoholických pivech metodou kapilární izotachoforézy (ITP) (poster)
Original language description
Ve vybraných vzorcích světlého a nealkoholického piva byly analyzovány koncentrace pěti organických kyselin. Stanovení bylo provedeno metodou kapilární izotachoforézy. Byly kvantifikovány kyseliny jablečná, jantarová, citronová, octová a mléčná. Naměřené koncentrace se odvíjely od způsobu výrobní technologie. Prezentováno na akci 29. Pivovarsko-sladařské dny, Plzeň, 2022.
Czech name
Stanovení organických kyselin ve světlých a nealkoholických pivech metodou kapilární izotachoforézy (ITP) (poster)
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10406 - Analytical chemistry
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů