Grain quality evaluation of malting barley and malt
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000030" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000030 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení kvality zrna sladovnického ječmene a sladu
Original language description
Obsah kapitoly „Grain quality evaluation of malting barley and malt.“: Kvalita zrna sladovnického ječmene (třídění, objemová hmotnost, hmotnost tisíce zrn, obsah dusíkatých látek atd.). Kvalita sladu - cytolytické, proteolytické a amylolytické rozluštění. Znaky popisující senzoriku sladu.
Czech name
Hodnocení kvality zrna sladovnického ječmene a sladu
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Sladařství - teorie a praxe výroby sladu. Druhé doplněné a upravené vydání.
ISBN
978-80-87109-73-1
Number of pages of the result
20
Pages from-to
470-489
Number of pages of the book
568
Publisher name
Havlíček Brain Team
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—