The secret of the taste of non-alcoholic beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F23%3AN0000049" target="_blank" >RIV/60193697:_____/23:N0000049 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tajemství chuti nealkoholického piva
Original language description
Přednáška na 41. Pivovarsko-sladařském semináři, 19-20.10.2023, Plzeň. Chuť nealkoholického piva, její rozdíl oproti alkoholickému pivu, důvody těchto rozdílů, vliv na preferenci a přijetí piva spotřebitelem jsou do určité míry stále neprobádané oblasti, jejichž detailnější pochopení může v budoucnu přispět k vývoji nealkoholického piva, jenž by bylo spotřebiteli akceptovanější. V rámci výzkumu těchto oblastí byly v posledních letech provedeny studie zaměřené na (a) chemické porovnání nealkoholických piv s alkoholickými, (b) preferenci nealkoholických piv spotřebiteli v relaci k chemickému složení, (c) původ typické chuti nealkoholického piva. Přednáška se věnuje nejdůležitějším poznatkům získaných z výzkumu těchto aspektů.
Czech name
Tajemství chuti nealkoholického piva
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10406 - Analytical chemistry
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů