Sensory stability and analysis in 3 minutes?
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F25%3AN0000004" target="_blank" >RIV/60193697:_____/25:N0000004 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Senzorická stabilita a analýza za 3 minuty?
Original language description
Přednáška seznamuje posluchače s nástrojem IBIS, který slouží k jednoduché, komplexní, rychlé a ekonomické analytické kontrole kvality piv (případně také mladin a piv v průběhu kvašení). Dále seznamuje s možnostmi využití tohoto nástroje a s variantami nabízenými Výzkumným ústavem pivovarským a sladařským. Přednáška v rámci Legislativního semináře 2025, Jihlava, 26.-27.3.2025
Czech name
Senzorická stabilita a analýza za 3 minuty?
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10201 - Computer sciences, information science, bioinformathics (hardware development to be 2.2, social aspect to be 5.8)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/FW03010440" target="_blank" >FW03010440: Prediction of sensory stability of beer by infrared spectroscopy and artificial intelligence</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2025
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů