New system of evalution of the malting quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F96%3A%230000246" target="_blank" >RIV/60193697:_____/96:#0000246 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nový systém hodnocení sladovnické jakosti
Original language description
Byl vypracován nový systém hodnocení kvality odrůd sladovnického ječmene pod označením "Ukazatel sladovnické jakosti". Ke stávajícím šesti znakům byly zařazeny friabilita a obsa beta-glukanů ve sladině.
Czech name
Nový systém hodnocení sladovnické jakosti
Czech description
Byl vypracován nový systém hodnocení kvality odrůd sladovnického ječmene pod označením "Ukazatel sladovnické jakosti". Ke stávajícím šesti znakům byly zařazeny friabilita a obsa beta-glukanů ve sladině.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1996
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zemědělec
ISSN
1211-3816
e-ISSN
—
Volume of the periodical
4
Issue of the periodical within the volume
14
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
6
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—