Quality of malting barley and methods of its growing
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F97%3A%230000030" target="_blank" >RIV/60193697:_____/97:#0000030 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita sladovnického ječmene a technologie jeho pěstování
Original language description
Kvalita odrůd a partií sladovnického ječmene je hodnocena na základě technolgických parametrů. Základním předpokladem sladovatelnosti je rychlé a jednotné klíčení, které se promítá i ve znacích homogenity a modifikace. Kvalitu sladovnického ječmene lze výrazně ovlivnit sklízní a posklizňovou úpravou.
Czech name
Kvalita sladovnického ječmene a technologie jeho pěstování
Czech description
Kvalita odrůd a partií sladovnického ječmene je hodnocena na základě technolgických parametrů. Základním předpokladem sladovatelnosti je rychlé a jednotné klíčení, které se promítá i ve znacích homogenity a modifikace. Kvalitu sladovnického ječmene lze výrazně ovlivnit sklízní a posklizňovou úpravou.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1997
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
80-86153-02-9
Number of pages
45
Publisher name
ÚZPI
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—