Development of the requirements on the quality of malting barley
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F99%3A%230000193" target="_blank" >RIV/60193697:_____/99:#0000193 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj požadavků na kvalitu sladovnického ječmene
Original language description
Nejprve byly sledovány znaky jako velikost, tvar a barva obilek a klíčivost. S rozvojem chemie se přidaly další znaky - obsah dusíku apod. Po zavedení mikrosladovací zkoušky se začala pravidelně sledovat velká skupina technologických znaků.
Czech name
Vývoj požadavků na kvalitu sladovnického ječmene
Czech description
Nejprve byly sledovány znaky jako velikost, tvar a barva obilek a klíčivost. S rozvojem chemie se přidaly další znaky - obsah dusíku apod. Po zavedení mikrosladovací zkoušky se začala pravidelně sledovat velká skupina technologických znaků.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/EP0960006067" target="_blank" >EP0960006067: Research and evaluation of quality of food cereals )wheat, barley rye, oats).</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
1999
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Ječmenářská ročenka 2000
ISBN
80-902658-20-
Number of pages of the result
4
Pages from-to
182-185
Number of pages of the book
—
Publisher name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařská, a.s.
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—