All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

WORKSHOP I. - TAČR, CEVEMA Project: Price transparency model in food vertical - pork meat, CULS Prague (Smutka et al.)

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F19%3AN0000098" target="_blank" >RIV/60460709:41110/19:N0000098 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://cevema.pef.czu.cz/workshop-2019-konference-sma-cr" target="_blank" >https://cevema.pef.czu.cz/workshop-2019-konference-sma-cr</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    WORKSHOP I. - TAČR, CEVEMA Projekt: Model transparence cen v potravinové vertikále - vepřové maso, CULS Prague (Smutka et al.) + SMA ČR

  • Original language description

    Cílem projektu je: - Vypracování metodického návodu týkajícího se zpracování informací o cenách ve výrobkové vertikále vepřového masa tak, aby je mohli využívat podnikatelé v zemědělské prvovýrobě při jednání s ostatními účastníky výrobkové vertikály potravin. - Identifikace klíčových proměnných (faktorů) ovlivňujících proces cenotvorby v případě vepřového masa. - Identifikace dat, která mohou predikovat vývoj k asymetrii tvorby cen při průchodu vertikálou. - Predikce událostí, které mohou nastat na základě korelace s událostmi v minulých obdobích. - Vytvoření veřejně dostupného nástroje (modelu) vhodného k simulaci “ideálního vývoje” a predikci cen v jednotlivých článcích výrobkové vertikály, včetně vzájemných vztahů existujících uvnitř vertikály.

  • Czech name

    WORKSHOP I. - TAČR, CEVEMA Projekt: Model transparence cen v potravinové vertikále - vepřové maso, CULS Prague (Smutka et al.) + SMA ČR

  • Czech description

    Cílem projektu je: - Vypracování metodického návodu týkajícího se zpracování informací o cenách ve výrobkové vertikále vepřového masa tak, aby je mohli využívat podnikatelé v zemědělské prvovýrobě při jednání s ostatními účastníky výrobkové vertikály potravin. - Identifikace klíčových proměnných (faktorů) ovlivňujících proces cenotvorby v případě vepřového masa. - Identifikace dat, která mohou predikovat vývoj k asymetrii tvorby cen při průchodu vertikálou. - Predikce událostí, které mohou nastat na základě korelace s událostmi v minulých obdobích. - Vytvoření veřejně dostupného nástroje (modelu) vhodného k simulaci “ideálního vývoje” a predikci cen v jednotlivých článcích výrobkové vertikály, včetně vzájemných vztahů existujících uvnitř vertikály.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    50201 - Economic Theory

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TL01000180" target="_blank" >TL01000180: Price transparency model in food vertical - pork meat</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    34

  • Foreign attendee count

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce