Structure of sugar demand in the Czech Republic Kamila Veselá – Česká zemědělská univerzita v Praze
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41110%2F21%3A82333" target="_blank" >RIV/60460709:41110/21:82333 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.cukr-listy.cz/" target="_blank" >http://www.cukr-listy.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Struktura poptávky po cukru v České republice se zaměřením na volbu druhu cukru
Original language description
Cílem předloženého článku je analýza struktury poptávky po cukru u obyvatel České republiky s důrazem na preference spotřebitelů mezi řepným a třtinovým cukrem. Článek představuje výsledky výzkumu realizovaného na primárních datech o spotřebě cukru na vzorku 688 respondentů.
Czech name
Struktura poptávky po cukru v České republice se zaměřením na volbu druhu cukru
Czech description
Cílem předloženého článku je analýza struktury poptávky po cukru u obyvatel České republiky s důrazem na preference spotřebitelů mezi řepným a třtinovým cukrem. Článek představuje výsledky výzkumu realizovaného na primárních datech o spotřebě cukru na vzorku 688 respondentů.
Classification
Type
J<sub>imp</sub> - Article in a specialist periodical, which is included in the Web of Science database
CEP classification
—
OECD FORD branch
50202 - Applied Economics, Econometrics
Result continuities
Project
—
Continuities
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Listy cukrovarnické a řepařské
ISSN
1210-3306
e-ISSN
1805-9708
Volume of the periodical
137
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
116-120
UT code for WoS article
000631091100007
EID of the result in the Scopus database
—