Factors that effects albumen and yolk quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00003968" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00003968 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Faktory ovlivňující kvalitu žloutku a bílku
Original language description
Kvalita žloutku a bílku je ovlivňována celou řadou faktorů a je charakterizována jejich hmotností a podílem z hmotnosti vejce a indexy. Kvalita těchto částí vejce klesá s věkem nosnic.
Czech name
Faktory ovlivňující kvalitu žloutku a bílku
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Náš chov
ISSN
0027-8068
e-ISSN
—
Volume of the periodical
LXII
Issue of the periodical within the volume
9
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
56
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—