All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Controlling the ripening of rape

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F02%3A00004288" target="_blank" >RIV/60460709:41210/02:00004288 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Regulace zrání řepky

  • Original language description

    Tak významná jako sklizeň je předsklizňová příprava. Sečteme-li všechny předsklizňové ztráty, dále poškození samovolným otevřením a následným napadením poškozených plodin škůdci a chorobami dostaneme nejméně 12%. K tomu jsme přidali možnost snížení sklizňových ztrát nejméně o 5% do přijatelných 3 - 5% oproti běžným 5 - 22%.

  • Czech name

    Regulace zrání řepky

  • Czech description

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GC - Plant growing, crop rotation

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2002

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Agro

  • ISSN

    1211-362 X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    7

  • Issue of the periodical within the volume

    5

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    32-35

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database