PARTIAL RESULTS FROM THE VERIFICATION OF FEEDING VALUES A PERSPECTIVE LINE OF PERENNIALS WHEAT
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F04%3A6606" target="_blank" >RIV/60460709:41210/04:6606 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
DÍLČÍ VÝSLEDKY Z OVĚŘOVÁNÍ KRMNÉ HODNOTY PERSPEKTIVNÍCH LINIÍ PŠENICE OZIMÉ
Original language description
V tčestech bylo sledováno 8 pšenic. Tyto pšenice byly pěstovány pro krmné využití. Pšenice byly součástí diet pro testy na potkanechz SPF chovu. Byly provedeny bilanční a růstové pokusy. Potkani byli krmeni polosyntetickými dietami z obsahem 10% NL. Bylasledován příjem NL a přírůstek potkanů. Byla stanovena BHB, KSs N, NPU, PER a konverze krmiva. Výsledky byly statistticky zpracovány.
Czech name
DÍLČÍ VÝSLEDKY Z OVĚŘOVÁNÍ KRMNÉ HODNOTY PERSPEKTIVNÍCH LINIÍ PŠENICE OZIMÉ
Czech description
V tčestech bylo sledováno 8 pšenic. Tyto pšenice byly pěstovány pro krmné využití. Pšenice byly součástí diet pro testy na potkanechz SPF chovu. Byly provedeny bilanční a růstové pokusy. Potkani byli krmeni polosyntetickými dietami z obsahem 10% NL. Bylasledován příjem NL a přírůstek potkanů. Byla stanovena BHB, KSs N, NPU, PER a konverze krmiva. Výsledky byly statistticky zpracovány.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GH - Nutrition of farm animals
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Proteiny 2004
ISBN
80-7157-779-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
7
Pages from-to
145-151
Publisher name
MZLU v Brne
Place of publication
Brno
Event location
Brno
Event date
Jun 10, 2004
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—