principles and approaches of maintenance of food safety raw materials for production of foodstuffs and feed
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17810" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17810 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zásady a přístupy k udržení zdravotní nezávadnosti surovin pro výrobu potravin a krmiv
Original language description
V tomto článku jsou vysvětleny definice, legislativní předpisy a kvalitativní parametry týkající se surovin na výrobu potravin a krmiv, nebezpečí spojená s použitím kontaminovaných surovin, tvorba toxinu. Je uvedena legislative ve vztahu ke kontaminaci surovin a úřední kontrole.
Czech name
Zásady a přístupy k udržení zdravotní nezávadnosti surovin pro výrobu potravin a krmiv
Czech description
V tomto článku jsou vysvětleny definice, legislativní předpisy a kvalitativní parametry týkající se surovin na výrobu potravin a krmiv, nebezpečí spojená s použitím kontaminovaných surovin, tvorba toxinu. Je uvedena legislative ve vztahu ke kontaminaci surovin a úřední kontrole.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Technologie pěstování chmele
ISBN
80-86836-08-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
9
Pages from-to
23-31
Publisher name
Chmelařský institut Žatec
Place of publication
Žatec
Event location
Žatec
Event date
Feb 15, 2006
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—