Health safety of Czech beer - legislative impacts, or, how to prevent the mystification of beer consumers by the boulevard
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60193697%3A_____%2F21%3AN0000050" target="_blank" >RIV/60193697:_____/21:N0000050 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zdravotní nezávadnost českých piv - legislativní dopady, aneb jak se bránit mystifikaci konzumentů piva ze strany bulváru
Original language description
Přednáška na 40. Pivovarsko-sladařském semináři, 21.-22. 10. 2021 v Ostravě - Dolních Vítkovicích. V přednášce jsou shrnuty hlavní kontaminanty, které se potenciálně mohou vyskytnout v pivu, a to jak ze surovin, tak v průběhu výrobního procesu (tzv. procesní kontaminanty). Přednáška uvádí u každého kontaminantu (nebo skupiny) jejich toxicitu, způsob, jak se může dostat do piva a jak ho eliminovat, a konečně legislativně povolený nebo doporučený minimální koncentrační limit v pivu. Součástí přednášky jsou základní rady pivovarníkům, jak mají správně provádět kontroly svých piv na výskyt nežádoucích látek.
Czech name
Zdravotní nezávadnost českých piv - legislativní dopady, aneb jak se bránit mystifikaci konzumentů piva ze strany bulváru
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
10406 - Analytical chemistry
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů