All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The effect of fertilization way on quantitative and qualitative parameters of grown vegetables

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A20358" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:20358 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv způsobu hnojení na kvantitativní a kvalitativní parametry pěstované zeleniny

  • Original language description

    Fermentovaná prasečí kejda byla použita pro účely hnojení zeleniny jako náhrada průmyslových minerálních hnojiv. Toto využití odpadů ze zemědělské prvovýroby je v souladu s podmínkami legislativy EU (96/64/EC). V nádobových experimentech bylo pěstováno rajče tyčkové a celer bulvový. Kromě výnosových parametrů a mikrobiologického hodnocení byly sledovány: obsah sušiny, vitaminu C, dusičnanů, těžkých kovů, dusíkatých látek a titrační kyselost. Na základě získaných výsledků se použití fermentované prasečíkejdy ukazuje jako vhodná alternativa k minerálnímu hnojení.

  • Czech name

    Vliv způsobu hnojení na kvantitativní a kvalitativní parametry pěstované zeleniny

  • Czech description

    Fermentovaná prasečí kejda byla použita pro účely hnojení zeleniny jako náhrada průmyslových minerálních hnojiv. Toto využití odpadů ze zemědělské prvovýroby je v souladu s podmínkami legislativy EU (96/64/EC). V nádobových experimentech bylo pěstováno rajče tyčkové a celer bulvový. Kromě výnosových parametrů a mikrobiologického hodnocení byly sledovány: obsah sušiny, vitaminu C, dusičnanů, těžkých kovů, dusíkatých látek a titrační kyselost. Na základě získaných výsledků se použití fermentované prasečíkejdy ukazuje jako vhodná alternativa k minerálnímu hnojení.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, II. diel.

  • ISBN

    978-80-8069-861-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    416-421

  • Publisher name

    Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre

  • Place of publication

    Nitra

  • Event location

    Nitra

  • Event date

    Mar 28, 2007

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article