The importance of rabbit´s meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A21423" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:21423 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nutriční význam králičího masa
Original language description
Z nutričního hlediska se králičí maso řadí mezi dieteticky významné složky potravy. Je snadno stravitelné, chutné, má nízký obsah tuků, histaminu a alergenů. Splňuje všechny požadavky na pravidla zdravé výživy pro všechny věkové kategorie.
Czech name
Nutriční význam králičího masa
Czech description
Z nutričního hlediska se králičí maso řadí mezi dieteticky významné složky potravy. Je snadno stravitelné, chutné, má nízký obsah tuků, histaminu a alergenů. Splňuje všechny požadavky na pravidla zdravé výživy pro všechny věkové kategorie.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Nové směry v chovu brojlerových králíků
ISBN
978-80-86454-87-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
88-92
Publisher name
ČZU Praha
Place of publication
Praha ČZU
Event location
ČZU Praha
Event date
Nov 14, 2007
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—