All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Technological properties and using possibilities of rabbit meat

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A22001" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:22001 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologické vlastnosti a možnosti využití králičího masa

  • Original language description

    Králičí maso je pokládáno za dietní, snadno stravitelné, s nízkým obsahem tuku, ale zároveň poněkud suché. Kromě obvyklých kulinárních úprav se ukazují možnosti využití králičího masa modifikací starších receptur na masné výrobky (např. paštiky, šunka, klobásy). Proto byly na mase brojlerových králíků testovány základní charakteristiky masa (podíl jednotlivých částí kusu, složení masa, pH) a jeho vlastnosti určující možnosti jeho dalšího zpracování (vaznost, hmotnostní ztráty vývarem, stupeň vybarvení).

  • Czech name

    Technologické vlastnosti a možnosti využití králičího masa

  • Czech description

    Králičí maso je pokládáno za dietní, snadno stravitelné, s nízkým obsahem tuku, ale zároveň poněkud suché. Kromě obvyklých kulinárních úprav se ukazují možnosti využití králičího masa modifikací starších receptur na masné výrobky (např. paštiky, šunka, klobásy). Proto byly na mase brojlerových králíků testovány základní charakteristiky masa (podíl jednotlivých částí kusu, složení masa, pH) a jeho vlastnosti určující možnosti jeho dalšího zpracování (vaznost, hmotnostní ztráty vývarem, stupeň vybarvení).

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GA - Agricultural economics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník referátů IX. celostátního semináře Nové směry v chovu brojlerových králíků

  • ISBN

    978-80-86454-87-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    93-97

  • Publisher name

    Výzkumný ústav živočišné výroby, v.v.i.

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha - ČZU

  • Event date

    Nov 14, 2007

  • Type of event by nationality

    WRD - Celosvětová akce

  • UT code for WoS article