Monitoring of qualitative characteristics of fish meat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F09%3A31284" target="_blank" >RIV/60460709:41210/09:31284 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování jakostních charakteristik rybího masa
Original language description
Cílem studie bylo sledování složení základních nutričních charakteristik (obsah vody, tuku, bílkovin, popela) ve vzorcích sladkovodních ryb (kapr, pstruh, siven) v průběhu roku od července do ledna. Kromě toho byla hodnocena barva a pH. Z výsledků je patrná relativní stabilita hodnot většiny sledovaných veličin, kromě obsahu tuku, který se měnil v závislosti na roční době.
Czech name
Sledování jakostních charakteristik rybího masa
Czech description
Cílem studie bylo sledování složení základních nutričních charakteristik (obsah vody, tuku, bílkovin, popela) ve vzorcích sladkovodních ryb (kapr, pstruh, siven) v průběhu roku od července do ledna. Kromě toho byla hodnocena barva a pH. Z výsledků je patrná relativní stabilita hodnot většiny sledovaných veličin, kromě obsahu tuku, který se měnil v závislosti na roční době.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GL - Fishery
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Volume of the periodical
20
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
4
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—