All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The growth medium for the testing of the prebiotic effect of galactooligosaccharides with minimal residual carbohydrates

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F13%3A62906" target="_blank" >RIV/60460709:41210/13:62906 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/26722861:_____/13:KU31

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Růstové medium pro testování prebiotického účinku galaktooligosacharidů s minimálním podílem zbytkových sacharidů

  • Original language description

    Technické řešení se týká růstového media pro testování prebiotického účinku galaktooligosacharidů s minimálním podílem zbytkových sacharidů. Mono- a disacharidy nevykazují prebiotický účinek a z toho důvodu je potřebné je z růstového media pro testováníprebiotického účinku galaktooligosacharidů za in vitro podmínek odstranit.

  • Czech name

    Růstové medium pro testování prebiotického účinku galaktooligosacharidů s minimálním podílem zbytkových sacharidů

  • Czech description

    Technické řešení se týká růstového media pro testování prebiotického účinku galaktooligosacharidů s minimálním podílem zbytkových sacharidů. Mono- a disacharidy nevykazují prebiotický účinek a z toho důvodu je potřebné je z růstového media pro testováníprebiotického účinku galaktooligosacharidů za in vitro podmínek odstranit.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    EE - Microbiology, virology

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: New methods for production, quality control and the effects of probiotic foods</a><br>

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2013

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    25466

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Praha - Vokovice; Česká zemědělská univerzita v Praze

  • Method of use

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence