The new methods for production, quality control and affects of probiotic food
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F14%3A%230000041" target="_blank" >RIV/60460709:41210/14:#0000041 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin
Original language description
V souhrné zprávě řešení grantu za rok 2014 je popsáno testování modifikované metodiky enkapsulace probiotických mikroorganismů, optimalizace postupu výroby fermentovaného zázvorového nápoje. V roce 2014 pokračovalo testování probiotických bakterií v komerčních výrobcích. Dále byly testovány nové kombinace probiotických bakterií na schopnost prokysávat kravské mléko a byly vyvinuty zmrzliny z ovčího a kozího mléka.
Czech name
Nové metody pro výrobu,kontrolu kvality a účinků probiotických potravin
Czech description
V souhrné zprávě řešení grantu za rok 2014 je popsáno testování modifikované metodiky enkapsulace probiotických mikroorganismů, optimalizace postupu výroby fermentovaného zázvorového nápoje. V roce 2014 pokračovalo testování probiotických bakterií v komerčních výrobcích. Dále byly testovány nové kombinace probiotických bakterií na schopnost prokysávat kravské mléko a byly vyvinuty zmrzliny z ovčího a kozího mléka.
Classification
Type
V<sub>souhrn</sub> - Summary research report
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1210093" target="_blank" >QJ1210093: New methods for production, quality control and the effects of probiotic foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Number of pages
74
Place of publication
Praha
Publisher/client name
—
Version
—