All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Production and quality of beef in the Czech Republic

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F15%3A69077" target="_blank" >RIV/60460709:41210/15:69077 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/00027014:_____/15:#0002180

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Výroba a kvalita hovězího masa v ČR

  • Original language description

    V posledních deseti letech v ČR došlo ke snížení početních stavů skotu a klesá výroba i spotřeba hovězího masa, která je na svém historickém minimu. Jedním z důvodů jsou nestále zvyšující se spotřebitelské ceny, které jsou ovlivněny i zahraničním obchodem a průměrná cena kilogramu hovězího masa zadního bez kosti byla v ČR za rok 2013 ve výši 206 Kč. Příspěvek se věnuje vývoji nejdůležitějších ukazatelů výroby hovězího masa s důrazem na jeho ekonomickou stránku a rozdíly v kvalitě, což výrazně ovlivňujerozhodování spotřebitele a celkovou poptávku po mase v tuzemsku.

  • Czech name

    Výroba a kvalita hovězího masa v ČR

  • Czech description

    V posledních deseti letech v ČR došlo ke snížení početních stavů skotu a klesá výroba i spotřeba hovězího masa, která je na svém historickém minimu. Jedním z důvodů jsou nestále zvyšující se spotřebitelské ceny, které jsou ovlivněny i zahraničním obchodem a průměrná cena kilogramu hovězího masa zadního bez kosti byla v ČR za rok 2013 ve výši 206 Kč. Příspěvek se věnuje vývoji nejdůležitějších ukazatelů výroby hovězího masa s důrazem na jeho ekonomickou stránku a rozdíly v kvalitě, což výrazně ovlivňujerozhodování spotřebitele a celkovou poptávku po mase v tuzemsku.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GG - Zootechnics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Náš chov

  • ISSN

    0027-8068

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2015

  • Issue of the periodical within the volume

    2

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    30-33

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database