The effect of lenght and lactation persistency on rentability of milk production.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F19%3AN0000042" target="_blank" >RIV/60460709:41210/19:N0000042 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027014:_____/19:N0000025
Result on the web
<a href="http://metodiky.agrobiologie.cz/" target="_blank" >http://metodiky.agrobiologie.cz/</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv délky a perzistence laktace na rentabilitu výroby mléka
Original language description
Cílem metodiky je vyhodnotit vliv délky mezidobí, resp. servis periody a dojivosti během laktace na výši vybraných variabilních nákladů a výnosů na základě odhadu parametrů tvaru a perzistence laktační křivky v závislosti na délce mezidobí resp. servis periody a dojivosti na vrcholu laktace dojnic.
Czech name
Vliv délky a perzistence laktace na rentabilitu výroby mléka
Czech description
Cílem metodiky je vyhodnotit vliv délky mezidobí, resp. servis periody a dojivosti během laktace na výši vybraných variabilních nákladů a výnosů na základě odhadu parametrů tvaru a perzistence laktační křivky v závislosti na délce mezidobí resp. servis periody a dojivosti na vrcholu laktace dojnic.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510191" target="_blank" >QJ1510191: Economic models for herd management evaluation and optimalization</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
parametry laktační křivky
Regulation ID
ISBN 978-80-7568-126-3
Technical parameters
ČZU v Praze
Economical parameters
odhad parametrů tvaru a perzistence laktační křivky
Certification body designation
MZe, QJ 1510191
Date of certification
—
Method of use
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů