All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Changes in the technological properties of milk and its IR spectra with a significant reduction in the number of somatic cells

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F21%3A88851" target="_blank" >RIV/60460709:41210/21:88851 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/26722861:_____/21:N0000056

  • Result on the web

    <a href="http://www.mlekarskelisty.cz" target="_blank" >http://www.mlekarskelisty.cz</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Změny technologických vlastností mléka a jeho IR spekter při významné redukci počtu somatických buněk

  • Original language description

    Artificiální redukce (AR-PSB) počtu somatických buněk syrového mléka může ovlivnit jeho vlastnosti z analytického i technologického pohledu. AR-PSB byla pokusně provedena centrifugací u 18 vzorků původního normálního bazénového a abnormálního (obohaceného) bazénového syrového kravského mléka. Změny fyzikálních a technologických ukazatelů byly většinou nevýznamné.

  • Czech name

    Změny technologických vlastností mléka a jeho IR spekter při významné redukci počtu somatických buněk

  • Czech description

    Artificiální redukce (AR-PSB) počtu somatických buněk syrového mléka může ovlivnit jeho vlastnosti z analytického i technologického pohledu. AR-PSB byla pokusně provedena centrifugací u 18 vzorků původního normálního bazénového a abnormálního (obohaceného) bazénového syrového kravského mléka. Změny fyzikálních a technologických ukazatelů byly většinou nevýznamné.

Classification

  • Type

    J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK21010212" target="_blank" >QK21010212: Development of methods to control the handling of milk quality for further technological processing and ensuring its authenticity.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlékařské listy - Zpravodaj

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

    1212-950X

  • Volume of the periodical

    32

  • Issue of the periodical within the volume

    6

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    9

  • Pages from-to

    15-23

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database