Development of pH-meter for the evaluation of meat quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41310%2F02%3A00004551" target="_blank" >RIV/60460709:41310/02:00004551 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
VÝVOJ pH-METRU PRO HODNOCENÍ JAKOSTI MASA
Original language description
Příspěvek popisuje výsledky vývoje přenosného pH-metru určeného k stanovení jakosti potravin, konkrétně k odhalování vad čerstvého masa. Jsou prezentovány druhy a charakter vad PSE a DFD. Je zde uveden návrh a vývoj vstupních obvodů pH-metru a vyšetřenívlastností navržených obvodů při experimentu s skleněnou kombinovanou elektrodou.
Czech name
VÝVOJ pH-METRU PRO HODNOCENÍ JAKOSTI MASA
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
JB - Sensors, detecting elements, measurement and regulation
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/GA102%2F01%2F1344" target="_blank" >GA102/01/1344: Electrical properties of beef carcasses in relation to content and distribution of body fat</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - Elektroenergetické, automatizační a řídící systémy.
ISBN
80-213-0902-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
8-12
Publisher name
Katedra elektrotechniky a automatizace TF ČZU Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jun 11, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—