The introduction of the brewing yeast in Bohemia
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004896" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004896 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Zavedení čistých várečných kvasnic v Čechách
Original language description
Čisté kultury pivovarských kvasinek byly připraveny poprvé v roce 1883 dánským pivovarníkem CH. Hansenem. V českém pivovarství se poprvé uplatnily čisté kmeny pivovarských kvasinek v roce 1884. V článku je popsán vývoj přípravy čistých kultur kvasinek v
Czech name
Zavedení čistých várečných kvasnic v Čechách
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
46
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
—
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—