Practical handbook for the distributors and producers of foodstuffs
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00005518" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00005518 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Praktická příručka prodejce a výrobce potravin - Kapitoly do aktualizací 2000
Original language description
Kapitoly do aktualizací příručky - přehled aditivních látek, falšování potravin, zdravotní nezávadnost potravin, novinky v legislativě, balení potravin, apod.
Czech name
Praktická příručka prodejce a výrobce potravin - Kapitoly do aktualizací 2000
Czech description
—
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Praktická příručka prodejce a výrobce potravin
ISBN
80-86229-05-X
Number of pages of the result
320
Pages from-to
—
Number of pages of the book
—
Publisher name
Verlag Dashofer
Place of publication
Praha
UT code for WoS chapter
—