Exploitation of an impedance method in the microbiology control of dairy products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004009" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004009 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků
Original language description
Byla sledována možnost použití impedanční metody pro stanovení CFU a koliformních bakterií v syrovém mléce a v termizovaném sýru Lučina. Práce byla provedena na přístroji BacTrac 4100. Korelační koeficient pro impedanci media byl 0,71 pro CFU a 0,62 prokoliformní bakterie v syrovém mléce, 0,74 pro CFU a 0,80 pro koliformní v Lučině.
Czech name
Využití impedanční metody při mikrobiologické kontrole mlékárenských výrobků
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník prednášok a posterov Hygiena Alimentorum XXII - Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia
ISBN
80-88985-39-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
169-171
Publisher name
neuveden
Place of publication
neuveden
Event location
Štrbské Pleso
Event date
Jun 5, 2001
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—