The advantages and risks of raw foods consumption
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004041" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004041 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Přednosti a rizika konzumace syrových potravin
Original language description
Rizika konzumace syrových potravin jsou v mnoha případech (vejce, maso, mléko, luštěniny) větší než přínosy (vyšší obsah vitaminů a dalších biologicky aktivních látek) z důvodu obsahu mikrobů a přírodních toxických látek.
Czech name
Přednosti a rizika konzumace syrových potravin
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Výživa a potraviny - Zpravodaj školního stravování
ISSN
1211-846X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
56
Issue of the periodical within the volume
5
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
156-160
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—