Germination - one of possibilities for increasing of nutritive value of legumes
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004045" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004045 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Klíčení - jedna z možností zvýšení nutriční jakosti luštěnin
Original language description
Po dvou dnech klíčení se snížil obsah a-galaktosidů o 41- 43 % původní hodnoty. Naklíčený hrách a sušený naklíčený hrách byly použity pro přípravu pokrmů, jejichž sensorická hodnota byla hodnocena jako vysoká.
Czech name
Klíčení - jedna z možností zvýšení nutriční jakosti luštěnin
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek z konference s mezinárodní účastí Aktuální poznatky v oblasti jakosti zemědělské a potravinářské produkce
ISBN
80-902436-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
35-38
Publisher name
Výzkumný ústav pícninářský
Place of publication
Troubsko u Brna
Event location
Brno
Event date
Nov 7, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—