Oxidation stability of fats in emulsion
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004087" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004087 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Oxidační stabilita tuků v emulzi
Original language description
Oxidační stabilita tuků v emulzi margarinu. Vliv hydrogenace a přeesterifikace na oxidační stabilitu.
Czech name
Oxidační stabilita tuků v emulzi
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sb.přednášek 39.mez.konf.technol.anal.tuků
ISBN
80-86238-14-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
85-90
Publisher name
Unilever ve spolupráci s ČSCH
Place of publication
Nelahozeves
Event location
Hotel Horizont, Žel.Ruda - Špičák ČR
Event date
Jan 1, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—