All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Oxidation stability of fats in emulsion

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004087" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004087 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Oxidační stabilita tuků v emulzi

  • Original language description

    Oxidační stabilita tuků v emulzi margarinu. Vliv hydrogenace a přeesterifikace na oxidační stabilitu.

  • Czech name

    Oxidační stabilita tuků v emulzi

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2001

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sb.přednášek 39.mez.konf.technol.anal.tuků

  • ISBN

    80-86238-14-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    6

  • Pages from-to

    85-90

  • Publisher name

    Unilever ve spolupráci s ČSCH

  • Place of publication

    Nelahozeves

  • Event location

    Hotel Horizont, Žel.Ruda - Špičák ČR

  • Event date

    Jan 1, 2001

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article