Preferences of dishes served with meat by students and staff of Military college in Vyskov and soldiers in military service.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004213" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004213 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
polština
Original language name
Preferencje dodatków do strawy miesnej u studentów i pracowników Wyzszej Szkoly Wojskowej Wojska Ladowego i zolnierzy zasadniczej sluzby wojskowej
Original language description
Sociologickým výzkumem byly zjištěny preference příloh servírovaných k různě upravenému masu (pečenému, smaženému, dušenému a vařenému) u studentů a zaměstnanců Vysoké školy pozemního vojska ve Vyškově a vojínů základní služby.
Czech name
—
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Praca zbiorowa: Technologia zywności i oczekiwania konsumentów
ISBN
83-915774-0-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
1
Pages from-to
7-8
Publisher name
Komitet Technologii i Chemii Zywności PAN
Place of publication
Warszawa
Event location
Warszawa
Event date
Jul 6, 2001
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—