Validation of NIR spectroscopic method for cheese analysis.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004318" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004318 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Validace NIR spektroskopické metody pro analýzu přírodních sýrů.
Original language description
Cílem práce bylo ověřit možnost stanovení sušiny, tuku a celk. dusíku NIR spektroskopií. NIR spektra byla měřena vláknovou optikou, pro kalibraci byla použita metoda PLS. Kalibrace byla validována 10 nezávislými vzorky.
Czech name
Validace NIR spektroskopické metody pro analýzu přírodních sýrů.
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Celostátní přehlídky sýrů 2001 - Výsledky přehlídek a sborník semináře Mléko a sýry 2001
ISBN
80-86238-12-1
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
123-128
Publisher name
Česká společnost chemická (ČSCH), VŠCHT Praha a ČZU Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 25, 2001
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—