Lipid oxidation
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004490" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004490 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Oxidace tuků
Original language description
Problematika oxidace lipidů v potravinách vznikla postupným užíváním tuků s vysokým obsahem polyenových kyselin. Primární i sekundární oxidační produkty reagují s bílkovinami. Oxidaci se omezí aplikací antioxidantů, nejlépe přírodních.
Czech name
Oxidace tuků
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
FB - Endocrinology, diabetology, metabolism, nutrition
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Diabetologie, metabolismus, endokrinologie, výživa
ISSN
1211-9326
e-ISSN
—
Volume of the periodical
4
Issue of the periodical within the volume
Suppl. 2
Country of publishing house
FI - FINLAND
Number of pages
3
Pages from-to
27-29
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—