Food Chemistry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F09%3A00022358" target="_blank" >RIV/60461373:22330/09:00022358 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Chemie potravin
Original language description
Monografie zahrnuje 13 kapitol věnovaných aminokyselinám, peptidům a bílkovinám, tuků a jiným lipidům, sacharidům, vitaminům, minerálním látkám, vodě, aromatickým látkám, barvivům, antinutričním, toxickým a dalším bioaktivním sloučeninám, aditivním a kontaminujícím látkám a potravinářské legislativě. Kniha obsahuje více než 2000 vzorců, 500 reakčních schémat a 300 tabulek.
Czech name
Chemie potravin
Czech description
Monografie zahrnuje 13 kapitol věnovaných aminokyselinám, peptidům a bílkovinám, tuků a jiným lipidům, sacharidům, vitaminům, minerálním látkám, vodě, aromatickým látkám, barvivům, antinutričním, toxickým a dalším bioaktivním sloučeninám, aditivním a kontaminujícím látkám a potravinářské legislativě. Kniha obsahuje více než 2000 vzorců, 500 reakčních schémat a 300 tabulek.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-86659-17-6
Number of pages
1253
Publisher name
Ossis
Place of publication
Tábor
UT code for WoS book
—