Food frying from chemist´s point of view
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004494" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004494 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Smažení potravin z pohledu chemika
Original language description
Při smažení se zlepšuje sensorická jakost, ale postupně se zhoršuje jakost smažicího oleje. Nutriční hodnota smažené potraviny se mírně zhoršuje, ale sensorická jakost značně roste.
Czech name
Smažení potravin z pohledu chemika
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Chemické listy
ISSN
0009-2770
e-ISSN
—
Volume of the periodical
95
Issue of the periodical within the volume
10
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
616-620
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—