Development of theory and practice in fermentation and secondary fermentation of beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006789" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006789 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vývoj teorie a praxe kvašení a dokvašování piva
Original language description
Teorie kvasného procesu piva prodělala dlouhý vývoj od mechanického výkladu přes vysvětlování na základě pouze chemických reakcí až po poznání biologického anaerobního procesu (v 19. století). Nové poznatky o fyzikálně chemických a biochemických procesech při fermentaci piva pomohly optimalizovat tento úsek výroby a přispěly k zvýšené a vyrovnané kvalitě jednotlivých partií piv.
Czech name
Vývoj teorie a praxe kvašení a dokvašování piva
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
48
Issue of the periodical within the volume
3
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
61-66
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—