The possibility of stabilization of minimally processed foods by system of packaging
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006814" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006814 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Možnosti ovlivnění stability lahůdkářských výrobků systémem balení. Sborník 4. seminář o údržnosti masa a masných výrobků
Original language description
Přehled principů a možností zvýšení stability lahůdkářských výrobků systémem balení, zejména s ohledem na aplikaci balení v modifikované atmosféře.
Czech name
Možnosti ovlivnění stability lahůdkářských výrobků systémem balení. Sborník 4. seminář o údržnosti masa a masných výrobků
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
4. seminář o údržnosti masa a masných výrobků
ISBN
—
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
100
Pages from-to
77-80
Publisher name
České a slovenské odborné nakladatelství Praha
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Sep 11, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—