Substances affecting the inhibitory effect of bacteriocins
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006838" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006838 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Látky ovlivňující inhibiční aktivitu bakteriocinů
Original language description
Inhibiční aktivita acidocinu CH5 a bakteriocinu D10 byla zvýšena přídavkem methyl- nebo propyl-parabenanu (0,025-0,15 g.l-1), popř. EDTA (0,1-0,5 mmol.l-1). Přídavek NaCl (0,1-0,5 % hm.) zvýšil pouze inhibiční aktivitu acidocinu CH5.
Czech name
Látky ovlivňující inhibiční aktivitu bakteriocinů
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Celostátní přehlídky sýrů, výsledky přehlídek a sborník semináře: Mléko a sýry 2002.
ISBN
80-86238-21-0
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
148-153
Publisher name
Vysoká škola chemicko technologická
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 17, 2002
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—