Production, efficiency and stability of acidocin CH5 in milk supplemented by various sources of nitrogen
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F01%3A00004158" target="_blank" >RIV/60461373:22330/01:00004158 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/01:00014631
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku.
Original language description
Práce byla zaměřena na sledováni produkce acidocinu v mléce s 2,5 % hm. tuku obohaceném různými zdroji dusíku. V další části byla sledována účinnost acidocinu v mléce s 2,5 % hm. tuku a jeho stabilita za různých podmínek.
Czech name
Produkce, účinnost a stabilita acidocinu CH5 v mléce obohaceném o různé zdroje dusíku.
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2001
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mliekarstvo
ISSN
1210-3144
e-ISSN
—
Volume of the periodical
32
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
3
Pages from-to
25-27
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—