Signifikance of concept of "pasteurization unit " in modern brewing industry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006848" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006848 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Význam pojmu "pasterační jednotka " v moderním pivovarství
Original language description
Článek shrnuje současné poznatky v oblasti pasterace piva se zvláštním důrazem na rizika nepřesnosti s používáním veličiny "pasterační jednotka" (PU)
Czech name
Význam pojmu "pasterační jednotka " v moderním pivovarství
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
48
Issue of the periodical within the volume
6
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
82-87
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—