The Influence of pasteurization and aging on the Contents of aminoacids and flavour stability of the beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F00%3A00004901" target="_blank" >RIV/60461373:22330/00:00004901 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv podmínek pasterace, skladování ( stárnutí na hladinu aminokyselin a organoleptické vlastnosti piva
Original language description
Tato práce se zabývá vlivem pasterace, přirozeného a umělého staření na změny analytických a senzorických kriterií piv. V průběhu pasterace, umělého staření (14 dnů při 37 oC a 45 oC) a skladování (6 měsíců při 9 oC a pokojové teplotě) klesl v pivě obsa
Czech name
Vliv podmínek pasterace, skladování ( stárnutí na hladinu aminokyselin a organoleptické vlastnosti piva
Czech description
—
Classification
Type
A - Audiovisual production
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2000
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
0023-5830
Place of publication
Plzeň
Publisher/client name
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., Praha, příloha časopisu Kvasný průmysl 46 č. 12 , 2000
Version
—
Carrier ID
—