3-Methylbuthanal reductase activity of the yeast during the main fermentation.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F02%3A00006917" target="_blank" >RIV/60461373:22330/02:00006917 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
3-Methylbutanal reduktasová aktivita kvasnic během hlavního kvašení
Original language description
U kmenů kvasnic používaných v českých pivovarech se prokázala nejvyšší aktivita reduktas aldehydů před i během kvašení u kmene č.2, nižší u kmene č. 95 a č. 7. Se zvýšením teplot kvašení rostlo maximum aktivity reduktas aldehydů ( docíleno 2 den), ale následoval i prudší pokles, než při nižších teplotách
Czech name
3-Methylbutanal reduktasová aktivita kvasnic během hlavního kvašení
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2002
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
48
Issue of the periodical within the volume
21
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
1
Pages from-to
200
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—