The effect of yeast strain on flavour stability of beer
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008353" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008353 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv kvasnic kmene na senzorickou stabilitu piva
Original language description
V modelových fermentacích se studovaly genetické rozdíly 3 kmenů kvasnic (č.2, 7 a 95) v tvorbě a redukci SO2, aktivitě 3-methylbutanalreduktasy, absorpci aminokyselin, změny v obsahu trehalosy, mannanu, glukanu, glykogenu a dalších kriterií. Z výsledkůse vyhodnotil vliv kmene kvasnic na senzorickou stabilitu piva
Czech name
Vliv kvasnic kmene na senzorickou stabilitu piva
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Kvasný průmysl
ISSN
0023-5830
e-ISSN
—
Volume of the periodical
49
Issue of the periodical within the volume
1
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
8
Pages from-to
3-10
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—