Yeast handling in brewery industry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008354" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008354 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ošetřování a uchovávání kvasnic v pivovarském průmyslu - sborník
Original language description
U skladovaných kvasnic byly stanovovány změny ve viabilitě a vitalitě v závislosti na podmínkách skladování.
Czech name
Ošetřování a uchovávání kvasnic v pivovarském průmyslu - sborník
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
212-214
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský dvůr u Bystřice nad Pernštejnem
Event date
May 26, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—