All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Factors influencing important senzoric compounds content in high concentrated beers

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008365" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008365 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv

  • Original language description

    Výroba výšestupňových piv kvašením koncentrovaných mladin je ovlivněna vlastnostmi použitého kmene kvasinek. Ve 1/4 provozních zkouškách prověřovány kvasinky používané v ČR. Pozornost byla soustředěna na utilizaci složek extraktu a tvorbu senzoricky aktivních metabolitů.

  • Czech name

    Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    EI - Biotechnology and bionics

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2003

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    80-902671-6-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    224-227

  • Publisher name

    VÚPP

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem

  • Event date

    May 28, 2003

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article