Factors influencing important senzoric compounds content in high concentrated beers
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008365" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008365 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv
Original language description
Výroba výšestupňových piv kvašením koncentrovaných mladin je ovlivněna vlastnostmi použitého kmene kvasinek. Ve 1/4 provozních zkouškách prověřovány kvasinky používané v ČR. Pozornost byla soustředěna na utilizaci složek extraktu a tvorbu senzoricky aktivních metabolitů.
Czech name
Faktory ovlivňující obsah senzoricky významných látek výšestupňových piv
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
EI - Biotechnology and bionics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník příspěvků XXXIV. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
224-227
Publisher name
VÚPP
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr u Bystřice nad Perštejnem
Event date
May 28, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—