Lactobacilli detection by conventional agar plate technique and by petrifilm plates in yoghurts
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008426" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008426 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení laktobacilů v jogurtech konvenční agarovou technikou a pomocí Petrifilmů
Original language description
U vzorků jogurtů skladovaných při 4°C a 15°C byl sledován konvenční agarovou technikou za použití MRS agaru o pH 5,4 a metodou Petrifilm destiček celkový počet laktobacilů. Pro sledování rodu Lactobacillus lze použít obě testované metody.
Czech name
Stanovení laktobacilů v jogurtech konvenční agarovou technikou a pomocí Petrifilmů
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mlékařské listy
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
27
Issue of the periodical within the volume
76
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
6
Pages from-to
21-26
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—