Appearance of genus Lactobacillus in delicatessen products.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012932" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012932 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výskyt rodu Lactobacillus v lahůdkových výrobcích.
Original language description
Byl sledován rozvoj laktobacilů v laboratorně připravených lahůdkových výrobcích v závislosti na teplotě skladování (15°C a 22 °C) agarovou metodou (MRS agar pH 5.4). Celkový počet laktobacilů ve výrobcích stoupal v pořadí: majonéza, tatarská omáčka a italská omáčka.
Czech name
Výskyt rodu Lactobacillus v lahůdkových výrobcích.
Czech description
Byl sledován rozvoj laktobacilů v laboratorně připravených lahůdkových výrobcích v závislosti na teplotě skladování (15°C a 22 °C) agarovou metodou (MRS agar pH 5.4). Celkový počet laktobacilů ve výrobcích stoupal v pořadí: majonéza, tatarská omáčka a italská omáčka.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník přednášek semináře "Mléko a sýry 2004"
ISBN
978-80-86238-42
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
127-131
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—