All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Appearance of genus Lactobacillus in delicatessen products.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00012932" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00012932 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Výskyt rodu Lactobacillus v lahůdkových výrobcích.

  • Original language description

    Byl sledován rozvoj laktobacilů v laboratorně připravených lahůdkových výrobcích v závislosti na teplotě skladování (15°C a 22 °C) agarovou metodou (MRS agar pH 5.4). Celkový počet laktobacilů ve výrobcích stoupal v pořadí: majonéza, tatarská omáčka a italská omáčka.

  • Czech name

    Výskyt rodu Lactobacillus v lahůdkových výrobcích.

  • Czech description

    Byl sledován rozvoj laktobacilů v laboratorně připravených lahůdkových výrobcích v závislosti na teplotě skladování (15°C a 22 °C) agarovou metodou (MRS agar pH 5.4). Celkový počet laktobacilů ve výrobcích stoupal v pořadí: majonéza, tatarská omáčka a italská omáčka.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2004

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník přednášek semináře "Mléko a sýry 2004"

  • ISBN

    978-80-86238-42

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    127-131

  • Publisher name

    Česká společnost chemická

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 1, 2004

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article