The determination of ferulic acid in the cocoa products and intermediates
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008428" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008428 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Stanovení kyseliny ferulové v kakaových produktech a meziproduktech
Original language description
Tato práce se zabývá stanovením ferulové kyseliny a sledováním změn jejího obsahu v jednotlivých meziproduktech při výrobě kakaové hmoty a v kakaovém prášku s obsahem tuku 10-12 %. Vzorky byly odebírány během jednotlivých fází technologického zpracováníkakaových bobů na kakaovou hmotu a byly charakterizovány obsahem vlhkosti a tuku. Ferulová kyselina byla stanovena pomocí vysoko účinné kapalinové chromatografie (HPLC) s reverzní fází s UV/Vis detekcí.
Czech name
Stanovení kyseliny ferulové v kakaových produktech a meziproduktech
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
34. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, Skalský Dvůr
ISBN
80-902671-6-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
2
Pages from-to
150
Publisher name
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
Jan 1, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—