All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence of food processing on the pesticide residues content in foods.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008830" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008830 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Ovlivní průmyslové/ kulinární zpracování kontaminované suroviny hladiny terminálních reziduí v potravinářském výrobku či pokrmu? - sborník

  • Original language description

    Jsou prezentována opatření doporučovaná pro HACCP ve výrobě ovocných výrobků a možnosti úpravy postřikových plánů při pěstování ovoce vyplývající ze zhodnocení výsledků vyšetření stovek vzorků na obsah reziduí moderních pesticidů. Stručně byly shrnuty ipožadavky na inovaci analytických postupů, tak aby umožnily spolehlivé sledování i velmi nízkých hladin reziduí při zachování přijatelných ekonomických parametrů.

  • Czech name

    Ovlivní průmyslové/ kulinární zpracování kontaminované suroviny hladiny terminálních reziduí v potravinářském výrobku či pokrmu? - sborník

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2003

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník - XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  • ISBN

    xxx

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    38

  • Publisher name

    Výzkumný ústav potravinářského průmyslu

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Skalský Dvůr

  • Event date

    May 26, 2003

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article