Influence of food processing on the pesticide residues content in foods.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F03%3A00008830" target="_blank" >RIV/60461373:22330/03:00008830 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Ovlivní průmyslové/ kulinární zpracování kontaminované suroviny hladiny terminálních reziduí v potravinářském výrobku či pokrmu? - sborník
Original language description
Jsou prezentována opatření doporučovaná pro HACCP ve výrobě ovocných výrobků a možnosti úpravy postřikových plánů při pěstování ovoce vyplývající ze zhodnocení výsledků vyšetření stovek vzorků na obsah reziduí moderních pesticidů. Stručně byly shrnuty ipožadavky na inovaci analytických postupů, tak aby umožnily spolehlivé sledování i velmi nízkých hladin reziduí při zachování přijatelných ekonomických parametrů.
Czech name
Ovlivní průmyslové/ kulinární zpracování kontaminované suroviny hladiny terminálních reziduí v potravinářském výrobku či pokrmu? - sborník
Czech description
—
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2003
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník - XXXIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
ISBN
xxx
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
38
Publisher name
Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
Place of publication
Praha
Event location
Skalský Dvůr
Event date
May 26, 2003
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—