Nutritive and sensory value of ice creams
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F04%3A00013065" target="_blank" >RIV/60461373:22330/04:00013065 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin
Original language description
Byla stanovena výživová a senzorická hodnota mražených krémů a zmrzlin z tržní sítě ČR
Czech name
Výživová a senzorická jakost mražených krémů a zmrzlin
Czech description
Byla stanovena výživová a senzorická hodnota mražených krémů a zmrzlin z tržní sítě ČR
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2004
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Výsledky přehlídek a sborník přednášek seminář Mléko a sýry 2004
ISBN
978-80-86238-42
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
160-162
Publisher name
Česká společnost chemická
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2004
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—